Contact | Website
MGH is dé partner die de industrie draaiende houdt
dankzij haar merkonafhankelijke totaaloplossingen
voor zware elektromechanische aandrijfgroepen


Revisie van een spare-extruder-tandwielkast: garantie voor probleemloos functioneren
Tandwielkasten van extruder-installaties in de plastiekindustrie nauwgezet reviseren? Dat is werk voor échte specialisten. En dus voor MGH, dat een ruime expertise heeft in revisies van dit soort ingewikkelde tandwielkasten (axiale druklagers, tandemlagers, enz. afstellen).
Lees verder >>


Grondige revisie van tandwielkasten voor een waterzuiveringsinstallatie
Een uitdaging die voor MGH een kolfje naar zijn hand is: binnen 9 weken 7 tandwielkasten en 7 elektromotoren voor puntbeluchters volledig reviseren, met onderweg een aantal onverwachte uitdagingen.
Lees verder >>


Sterk maatwerk voor een bijzondere eentraps-tandwielkast
Om het risico op onderhoudskosten zoveel mogelijk te reduceren, worden tandwielkasten voor windturbines steeds vaker getest onder extreme omstandigheden. En dus werd een beroep gedaan op MGH om een op maat gemaakte tandwielkast te ontwikkelen, fabriceren en assembleren voor gebruik in het OWI-Lab.
Lees verder >>


Succesvol partnership met Siemens FZG/SIG
Het partnership met Siemens Flender voor het FZG-gamma (tandwielkastenreeks gaande van 2.9 kNm tot 900 kNm), blijft na drie vruchtbare jaren nog steeds een zeer succesvolle samenwerking.
Lees verder >>


MGH ontwikkelt tandwielkast op maat voor hijswerk-kraan
Om het risico op een stilstand van de installatie tot een minimum te beperken, ontwikkelde MGH voor drie identieke hijswerken een reservetandwielkast. Op die manier kunnen andere hijswerken gereviseerd worden door het inschakelen van deze reservetandwielkast.
Lees verder >>


MGH NV
Servicecenter Machelen: Rittwegerlaan 2B - B-1830 Machelen
Servicecenter Antwerp: Luithagen Haven 2 Unit K - B-2030 Antwerpen
Tel 24/24: +32 (0)2 753 00 40 • Fax: +32 (0)2 753 00 49 • Mail: info@MGH.be
Klik hier om uit te schrijven