PERSBERICHT

Aandrijfspecialist Maintenance & Gears Heyvaert (MGH) bestaat tien jaar. Het bedrijf, dat zich onderscheidt door haar merkonafhankelijke totaaloplossingen voor zware elektromechanische aandrijfgroepen, blikt terug op een succesvol decennium en draait meer dan ooit op volle toeren.

Aandrijfoplossingen op maat

De afgelopen tien jaar zette MGH alles in op de nieuwste technologieën, software en faciliteiten. Tot twee keer toe ging MGH op zoek naar een nieuwe werkplaats met verhoogde hijscapaciteit. Zodoende is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders van aandrijfoplossingen op maat.

Tweede service center

Dankzij zijn innovatieve aanpak sloot MGH enkele succesvolle partnerships af. Zo werd de aandrijfspecialist gekozen als servicepartner voor Siemens Flender Gear Units. Door de felle uitbreiding werd in 2011 een tweede service center opgericht in Antwerpen, dat reeds op een prachtig eerste jaar terugblikt.

Samenwerking

Sinds de start in 2002 steeg het personeelsbestand van twee tot ruim dertig medewerkers: stuk voor stuk ervaren en uiterst competente medewerkers die mee aan de basis liggen van het succesverhaal van MGH. Maar ook een feilloze samenwerking met partners en klanten staat borg voor haar goede reputatie.

Merkonafhankelijk

MGH is een voor de industrie zeer belangrijke partner dankzij haar merkonafhankelijke totaaloplossingen voor zware, elektromechanische aandrijfgroepen. Men kan er terecht voor de verkoop en installatie, onderhoud, herstelling en revisie van alle aandrijfsystemen. Hiervoor heeft MGH gekwalificeerde medewerkers in dienst die samen over meer dan 150 jaar aandrijfervaring beschikken.